252,60 lei

Descriere

Royal Canin Hepatic Feline este o hrană uscată de dietă pentru pisici, ca ajutor în tratamentul bolilor hepatice, boala stocării de cupru sau encefalopatie hepatică. În cazul unei afecțiuni hepatice, schimbarea dietei este vitală. Această mâncare are o densitate energetică ridicată, ceea ce înseamnă că poate fi oferită în porții mai mici, fapt ce va ușura ficatul. Are un nivel redus de cupru, iar astfel se vor reduce depozitele de cupru din celulele ficatului. Deoarece radicalii liberi sunt foarte nefavorabili mai ales la pisicile cu boli hepatice, mâncarea are un complex special de antioxidanți pentru a-i neutraliza. Royal Canin Hepatic Feline facilitează reglarea structurii celulare și minimalizează disfuncțiile hepatice.

Caracteristici specifice ale produsului:

  • Nivel ridicat de energie: datorită conținutului ridicat de energie, puteți servi porții mai mici, iar astfel ficatul va fi ușurat.
  • Acceptanță ridicată: datorită gustului delicios, chiar și pisoii mofturoși sau cu apetit scăzut vor mânca cu plăcere hrana
  • Nivel redus de cupru: nivelul mic de cupru ajută la reducerea depozitelor de cupru din celulele ficatului.
  • Protecție prin antioxidanți: complexul sinergic de antioxidanți (vit. E, vit. C, taurină, luteină) ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

 

Alte informații:

Puncte cheie în terapia dietetică a bolilor hepatice:

  • Previn dietele incorecte (printr-un nivel ridicat de energie, nivel optim de proteine, minerale și vitamine)
  • Reglează structura hepatocelulară (proteine ușor de digerat, L-Carnitină)
  • Minimalizează disfuncțiile hepatice (nivel optim de proteine ușor digerabil, surse vegetale de proteine, acidifiere ph-ului in intestine, restricție de sodiu).

Orice dieta alimentara se adminstreaza doar cu recomandarea medicului veterinar!

 

TRANSPORT GRATUIT LA O COMANDA DE MINIM 75 LEI – HRANA USCATA ROYAL CANIN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Canin, Hepatic Cat, 4 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *