Reducere!

119,00 lei 112,00 lei

Descriere

SIMPARICA TRIO
comprimate masticabile pentru câini 5–10 kg
Sarolaner, moxidectin, pirantel (ca embonat)

COMPOZIȚIE

Fiecare comprimat conține:

Substanţe active:
Sarolaner ……………………………………….…. 12 mg
Moxidectin …………………………………….. 0,24 mg
Pirantel (ca embonat) ……………………….. 50 mg
Excipienți:

Butilhidroxitoluen (E321, 0,018%). Coloranți: galben apus de soare FCF (E110), roșu allura (E129), indigo carmin (E132).

Un comprimat în formă de pentagon cu muchii rotunjite de culoare roșcat maro. Comprimatul este marcat cu concentrația de sarolaner pe una din fețe.

INDICAŢII

Pentru câini cu infestare sau care prezintă risc de infestare cu paraziți externi și interni. Produsul medicinal veterinar este indicat exclusiv atunci când se utilizează în același timp împotriva căpușelor sau a puricilor și a nematodelor gastro-intestinale. Produsul medicinal veterinar are de asemenea eficacitate concomitentă pentru prevenirea dirofilariozei și angiostrongilozei.

Ectoparaziți

− Pentru tratamentul infestărilor cu căpușe. Produsul medicinal veterinar are activitate imediată și persistentă de ucidere a căpușelor pentru timp de 5 săptămâni împotriva Ixodes hexagonus, Ixodes ricinus și Rhipicephalus sanguineus, și timp de 4 săptămâni împotriva Dermacentor reticulatus;

− Pentru tratamentul infestărilor cu purici (Ctenocephalides felis și Ctenocephalides canis). Produsul medicinal veterinar are o activitate imediată și persistentă de ucidere a puricilor împotriva unor noi infestării timp de 5 săptămâni;

− Produsul medicinal veterinar poate fi utilizat ca parte a unei strategii de tratament pentru combaterea dermatitei alergice la purici (DAP).

Nematode gastro-intestinale

Pentru tratamentul infestărilor cu viermi rotunzi și viermilor cu cârlig:

− adulții imaturi (L5) și adulți de Toxocara canis;

− larve L4, adulții imaturi (L5) și adulți de Ancylostoma caninum;

− adulți de Toxascaris leonina;

− adulți de Uncinaria stenocephala.

Alte nematode

− pentru prevenirea dirofilariozei (Dirofilaria immitis);

− Pentru prevenirea angiostrongilozelor prin reducerea nivelului de infestare cu stadii de adulții imaturi (L5) ale Angiostrongylus vasorum.

CONTRAINDICAŢII

Nu se utilizează în cazurile de hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi.

REACŢII ADVERSE

Nu se cunosc.

SPECII ŢINTĂ

Câini

MOD DE ADMINISTRARE

Administrare orală.

Doza

Produsul medicinal veterinar trebuie administrat în doză de 1,2-2,4 mg / kg sarolaner, 0,024-0,048 mg / kg de moxidectină și 5-10 mg / kg de pirantel în funcție de greutatea corporală, câte un comprimat sau combinația adecvată de comprimate (a se vedea prospectul înainte de utilizare).
Mod de administrare

Comprimatele pot fi administrate cu sau fără alimente.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

Comprimatele Simparica Trio sunt gustoase și ușor consumate de majoritatea câinilor când sunt oferite de proprietar. Dacă comprimatul nu este preluat în mod voluntar de câine, el poate fi administrat cu alimente sau direct în gură. Comprimatele nu trebuie divizate.

TIMP DE AŞTEPTARE

Nu este cazul.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.

A se păstra la temperatură mai mică de 30 °C.

A nu se utiliza acest produs veterinar după data expirării marcată pe cutie și blister după EXP.

ATENŢIONĂRI SPECIALE

Precauții speciale pentru utilizare la animale:

În absenţa datelor disponibile, tratamentul căţeilor cu vârsta mai mică de 8 săptămâni şi/sau sub 1,25 kg greutate corporală trebuie efectuat numai în conformitate cu evaluarea beneficiu-risc efectuată de medicul veterinar responsabil.

Produsul a fost bine tolerat la câinii cu deficiență a proteinei 1 multidrog rezistentă (MDR1 -/-). Cu toate acestea, la astfel de rase sensibile (care pot include, dar fără a se limita neapărat la Collie și rasele înrudite), doza recomandată trebuie respectată cu strictețe.

Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale:

După manipularea produsului spălați-vă mâinile.
Ingestia accidentală a produsului poate avea ca rezultat reacții adverse, cum ar fi semne neurologice tranzitorii de excitație. Pentru a preveni accesul copiilor la produs, numai un singur comprimat masticabil, în același timp, trebuie scos din ambalajul blister și numai atunci când este necesar. Blisterul trebuie introdus în cutie imediat după utilizare, iar cutia trebuie depozitată departe de vederea și îndemâna copiilor. În caz de ingestie accidentală, solicitați imediat sfatul medicului și prezentați medicului prospectul produsului sau eticheta.

Gestaţie şi lactaţie:

Siguranţa produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită pe durata gestaţiei și lactaţiei sau la câini destinați reproducției. Nu este recomandată utilizarea la aceste animale.

ALTE INFORMAŢII

Căpușele prezente pe animal înainte de administrare sau din noi infestări după administrarea produsului sunt omorâte în 48 de ore.

Pentru purici, debutul eficacității este între 12 până la 24 de ore de la atașare timp de cinci săptămâni după administrarea produsului. Puricii prezenți pe animal înainte de administrare sunt omorâți în decurs de 8 ore. Produsul medicinal veterinar omoară puricii nou apăruți pe câine înainte ca ei să poată depune ouă și împiedică, prin urmare, contaminarea mediului cu purici în zonele în care câinele are acces.

MOD DE AMBALARE
Cutie de carton ce conține 3 comprimate în folie de aluminiu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Simparica Trio Caini (10-20kg) Deparazitare interna si externa, 1 x comprimat masticabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *